Assalamualaikum..hah berhasil gak aku buat satu blog. Blog ni telah selamat siap kira2 kul 3pm, 3/3/09…
Dpt idea nak blogging2 ni sejak2 leh men intenet free ar..

Kebetulan plak time ni mmg xda keja sgt kt opis.. Tgk blog2 org cam best plak..jadi aku pon amik keputusan nak try test la konon2..ehehe. Hmm sbb tu la nama blog ni pon ntah apa2..elastomeric.. Dah xda idea sgt td nak tulis, tetiba ja nmpak borang bridge inspection atas meja, terpandang pktaan tu, cam sedap ja bunyiknya.aku letak je la..mengikut kefahaman aku yg x seberapa ni, Elastomeric ni adalah bhn yg digunakan dlm salah satu komponen bridge yg dipanggil bearing. Tp rasanya ada la lain2 kegunaan benda nih.

Ok setakat ni je la dlu..mukaddimah ni sepatutnya aku post kemarin tp tetiba ja bos panggil suh buat keja lak..jd aku smbung je la arini..
Wassalam..