Hari ni aku ada kursus SPK, igtkan dh x sempat nak tulis apa2 kat blog ni.  Lupa plak ari ni kan jumaat masa rehat panjang. Dari kul 12.15 smpai la 2.30ptg. Kursus tu stat balik kul 3 ptg.  So kalau nak pi shopping kat Sogo pun mmg sangat sempat la..  Sogo plak tgh ada sale nih. Tp problemosnya, gaji x dpt lagi da..

Slot pertama kursus td diisi oleh tuan pengarah Dato’  Hamizan. Adoi.. mmg x larat nak gelak dengaq crita2 dia td.  Dia mmg suka bercerita ttg pengalaman2 hidup dia.  Mcm2 topic ada..dari topic pusrawi ke kodiang, kubang pasu, rompin, johor, bas transnasional, hajjah noraini dan mcm2 lg lah., sebelum dia betul2 masuk ke topic SPK. Ada gak topic2 yg agak x seswai nak dimuatkan disini..Haha~…