Assalamualaikum..

wahh lagi.. Dah lama sangat aku biarkan blog ni menyepi.. Semenjak 2 menjak ni aku lebih bermotivasi nak menumpukan kerja2 di pejabat. Lagipun aku melalui bulan Jun yg agak bz. Semuanya gara2 penyerahan projek yg x henti2. Dah orang nk serah, kita kena la amik kan. Walaupun tangan yg memberi lebih baik dr tangan yg menerima..huhu..apa yg aku merepek nih?

Walopun bz dgn inspection penyerahan projek n report, agak best sebab dpt jalan2 melihat alam.. hehe.. Tak la aku mati kutu duk kat opis tu.. Minggu lepas sebuk dengan jejambat melintasi double track, minggu sebelum tu ke kuala kangsar, minggu ni n minggu depan sebuk ngan MRR2 yg ntah bila akan berkesudahan..huhu..report di opis makin bertambah..

..ruang kerja ku..

..ruang kerja ku..

bz kah aku??

bz kah aku??

 Heh..berdasarkan gambar di atas nampak cam bz le sangat.. Besa la kan keja apa x bz ye dok? hmm..walau cmna semak pon meja aku, tempat ni la yg paling best.. Siap ada tempat beradu lagi tu kalo agak2 ngantok..huhu.. Tapi satu je aku nyampah, nyampah nak nengok PC aku yg ala2 TV tuh. Kadang2 konpius, ni TV ke PC ni..huhu..Bila nk dpt PC baru ni..

* saja ja nak abadikan gambo bilik aku kt sni, x lama lg bilik ini akan dikongsi dgn sorang eng baru..huhu..bye2 sofa empukku.. dh xleh tido kt opis pasni..