Hehe..ni tgh try2 wat album lam blog ni. Utk album pertama ni aku ltk muka2 generasi ke-3 smkab iaitu batch yang masuk smkab pd tahun 1998 hingga 2002. Gambar2 dibawah di ambil pada tahun 2002 ketika kami tingkatan 5. Muka2 SPM candidates la ni time tuh..uhuk2..

First skali klas aku la 5 Ibn Sina.. Aliran Sains Agama Teknikal.. (eh sains teknikal agama? eh agama sains teknikal?-hu mana2 je la..) Kelas aku ni ada 20 org pelajar laki n 7 pompuan. Kelas 5 ibn Sina juga merupakan kelas yang paling cemerlang di smkab ketika itu..uhuk2..kalau salah tolong betulkan..  ^_^

sina1

 

Sebelah klas aku adalah 5 ibn Rushd. Kelas yang di pelopori oleh pelajar2 lelaki. Juga kelas aliran sains agama teknikal.  Tapi kalau dilihat pd  gambar dibawah, rasanya ada jugak bdk2 klas aku yg tersesat dalam tu.huu..

rush

 

Sebelah klas rushd adalah kelas AlKindi. Aliran Sains Tulen Agama. Kelas yang agak seimbang dari segi bilangan pelajar laki n pompuan.

kindi

 

Seterusnya klas AlFarabi, aliran apa? Sastera Ikhtisas kan.. Huhu..Dh igt2 lupa.. Kelas ni agak x seimbang, dipelopori oleh pelajar pompuan. Laki 3 org ja. huhu..

scan0014

 

Keseluruhannya ramai daripada sahabat2 di atas sudah menamatkan pelajaran, dan sudah mula melangkah ke alam kerjaya. Ada juga yg sambung belajar keperingkat yg lebih tinggi. Sebahagiannya sudah berumahtangga dan ada yg baru bertunang. Segelintirnya dh ada baby.. hehe.. Walau di mana jua anda berada dan apa jua status anda, Gud Luck di ucapkan. Moga ikatan persahabatan terus berkekalan..

4 Responses to “3rd batch sMkaB”

  1. Mohd. Fikri Says:

    hahahaa…skemanya aku. lwak betul la budak kelas aku.

    kesian tcher liza..brapa kali nk ambik gambar x jd. aku pun tension nk urus sesi brgambar ni. tgk la muka tension tu. hahahaa

  2. Syakirah Says:

    haha..memang ada skit ketensenan kt muka hang. rilek2..jgn marah2..haha..
    betul la..hg paling skema dalam gambaq tuh.
    (^_^)v

  3. Mohd. Fikri Says:

    hahaa…tp lwak la. brapa kali ambik gmbar pun x jd. smua x serius. tcher liza pun dok keja gelak ja. paling skema kelas farabi la..huhu

  4. Syakirah Says:

    huhu..tu la..aku tengok gambaq klas hgpa pun rasa serabut..ada yg duk bergurau senda, ada yg duk tunduk2,yg ala2 nak masukkan kepala lam baju pon ada..isk3..yg x tahan tu ada gak makhluk2 dari klas aku sesat masuk lam tuh..haha..seb baik time klas aku ok skit. skit je lar..ha..farabi paling ok..siap susun ikut kaler tudung lagi tuh..hehe

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s